O reclamă din Moldova premiată la Paris

Luni, 18 Februarie 2013 11:22

alt

Pe data de 12 februarie a avut loc prima ediţie a festivalului internaţional Worldwide Orange Advertising Awards, organizată la Paris Publicis Conseil. Agenţia creativă Publicis Moldova a luat premiul „Best cinematography” pentru spotul tv din campania de Crăciun Orange Moldova 2012.

În cadrul festivalului s-au premiat agenţiile care au dezvoltat, în acest an, campanii publicitare pentru compania de telecomunicaţii Orange. Ceremonia a adunat peste 33 de ţări din întreaga lume, nominalizate în 9 categorii.

În categoria Best cinematography, campania de Crăciun din Moldova a concurat alături de „DoPing” - Publicis Polonia, „Postpaid Iarna Cangur” - Publicis România şi „Cineday Cheerleader” - Publicis Conseil Franţa.

Spotul care i-a adus succes echipei noastre a fost realizat sută la sută în Republica Moldova. Acesta a avut un efect imediat la noi în ţară, mai mult de atât, reuşind să-i impresioneze şi pe cei de peste hotare. Spotul prezintă o poveste feerică de iarnă, în care timpul se poate opri în loc. Bogat în efecte slow motion, personaje magice, oameni fericiţi şi condimente de Crăciun, materialul video integrează toate elementele unei producţii de talie internaţională.

Directorul general Publicis Moldova, Eugen Boico: “Am abordat această campanie cu energie şi pasiune, iar faptul că am fost recunoscuţi la nivel internaţional, alături de ţări ca Franţa, Spania, Polonia, România este un semn că avem un potenţial real. Acest premiu este cu atât mai relevant pentru noi în contextul în care piaţa locală a publicităţii se află în continuă dezvoltare.”

“Am reuşit să demonstrăm că Republica Moldova dispune de resurse creative competitive la nivel global şi nu ne vom opri aici. În 2013 pregătim multe surprize, aşa că fiţi cu ochii pe noi!”, spune Ina Stăvilă, key account director la Publicis Moldova.

Spotul TV Orange Christmas a fost creat de Publicis Moldova în colaborare cu echipa de producţie TGM studio. Acesta poate fi vizionat aici.

alt alt