Amplica Hosting până la -40% pentru ONG-uri la găzduirea web a site-ului

22 August 2012


Deja de aproape un an, compania de Web Hosting Amplica vine în întâmpinarea Organizațiilor Nonguvernamentale din Republica Moldova, oferind un suport important pentru a îmbunătăți vizibilitatea acestora.

Dacă aveți titlu de Asociație Obștească și vă doriți o bună prezență online, vă invităm să beneficiați de până la -40% reduceri la serviciile de găzduire web a site-ului Dumneavoastră.

Ce trebuie să faceți?
1. Alegeți oricare plan de hosting potrivit necesităților;
2. Înregistrați-vă pe site-ul amplica.md;
3. Scrieți o cerere pentru a obține reducerea la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , indicând e-mailul înregistrat în billing.

Ofertă valabilă până la 7 septembrie, 2012.

Pentru mai multe detalii despre ofertă, accesați site-ul oficial.

 

Neuron - Preț pipeț la aparatele foto Nikon

17 August 2012

Magazinul Neuron te invită să profiți de ofertă!

Cumpără o camera foto D-SLR NIKON D3100 KIT și primește cadou două obiective: 18-55mm și 55-200mm, cu filtru ultra-violet, card-memorie 8Gb, geantă, tripod și un kit de curățare pentru aparatul foto.

Acest aparat foto este ușor de utilizat și garantează imagini frumoase. El reprezintă o alegere bună pentru orice familie. Funcția D-video oferă posibilitatea de a înregistra spoturi video în format Full HD și de a imortaliza evenimentele într-o calitate foarte bună, indiferent dacă a ziua sau noaptea. Sistemul modernizat de prelucrare a pozelor - EXPEED 2 de la Nikon, lărgește posibilitățile matriței cu rezoluția de 14,2 megapixeli, pozele fiind clare și în culori aprinse.

Mai multe detalii citiți pe site-ul oficial.

alt alt

 
  123