Berea Efes prezintă Turbo Carnaval

Luni, 17 Septembrie 2012 11:29


Deschide o sticlă de Efes Pilsener și vara va ramâne cu tine. Berea Efes prezintă sărbătoarea de vară care va dura 2 zile la o viteza maximă.

Evenimentul va avea loc pe 28 și 29 septembrie, pe teritoriul Moldexpo Freedom Zone.

Timp de 2 zile veți avea parte de seturi House, Techno, Trance, Dubstep, Drum’n’Bass ale DJ-ilor și sound-producătorilor, plus show-urile live, care vor avea loc pe două scene: Open Air Stage în aer liber și Underground Stage în pavilion.

Pentru fiecare dintre cei care vor veni îmbrăcați în costume de carnaval este pregătit câte un souvenir-ghid al evenimentului cu descrierea artiștilor, orarul line-up-ului - posesorii ghidului vor avea și posibilitatea de a primi autografe pe paginile speciale ale ghidului. Persoanele îmbrăcate în costume deosebit de interesante vor primi upgrade la zona VIP.

Orarul exact al seturilor fiecărui artist va fi cunocut în ziua evenimentului, de asemenea va fi publicat în ghidul carnavalului, care va putea fi procurat pe teritoriul carnavalului la prețul de 50 lei.

Vineri 28 septembrie - Ivan Dorn live, Guess Who live, Super8 & Tab, Andrew Rayel, Double V, Vladique, Serge Kino, Maxim Sunbeat.

Sâmbătă, 29 septembrie - Mark Knight, Sister Bliss Faithless Dj Set, Killsonik, Synops, Namlex, Mishy, Meatworks, Burger & Babyface, Markus Lawyer, Jenya Solid.

Pentru a primi o reducere instantanee este destul să prezentați la procurarea biletului un capac de la sticla de bere Efes și primiți o reducere de 50 lei.

Din 5 septembrie până pe 23 septembrie:
Bilete simple Fără capac / Cu un capac Efes
- Abonament pentru 2 zile - 350 lei / 300 lei
- Bilet pentru o zi - 250 lei / 200 lei

Bilete VIP Fără capac / Cu un capac Efes:
- Abonament pentru 2 zile - 550 lei / 500 lei
- Bilet pentru o zi - 350 lei / 300 lei

După data de 23 septembrie:
Doar bilete pentru o zi, fără reducere:
- Bilet obișnuit - 300 lei
- Bilet VIP - 400 lei

Vedeți spotul video.
Evenimentul este organizat de compania NRG Events.
Pentru informație adăugătoare vă rugăm să ne contactați la numărul 068 500 707 și să urmăriți noutățile pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Etichete: