Laiola - premiată la Gala Eco-Energetică

Vineri, 01 Martie 2013 15:05

alt

Moldova Eco-Energetica, cel mai mare concurs de premiere a iniţiativelor de succes în sectorul energiei regenerabile şi eficienţei energetice din Republica Moldova, şi-a desemnat câştigătorii în cadrul ceremoniei Gala Moldova Eco-Energetică.

Printre campioni ai sectorului eco-energetic din Republica Moldova, a fost premiată și compania LAIOLA, la categoria Cel mai bun proiect de Eficienţă Energetică în sectorul privat.

Compania Laiola este conștientă de importanța calității produselor și se străduie să pună la dispoziție doar produse de calitate înaltă. Printre gama comercializată se numără echipamente pentru instalatii termice și sisteme de ventilare-climatizare, panouri solare, robineți industriali, cazane pe aburi și alte produse.

La ceremonie au participat pe reprezentanţi ai conducerii de vârf a RM, miniştri, ambasadori și alții. Concursul este organizat de Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică la iniţiativa Proiectului Energie şi Biomasă din Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat, implementat de PNUD Moldova.


Etichete: