Zorile

Zorile

Preț și calitate!

Deja de foarte mult timp, compania „Zorile” nu este doar un nume, dar, de asemenea, un set de valori, un anumit mod de viaţă. Este o încălţăminte pentru adevăraţii cunoscători ai rafinamentului de pantofi din materiale de calitate.

Compania „Zorile” este cel mai mare producător de încălţăminte din piele din Moldova şi pretinde la titlul de primul brand naţional de pantof. Direcţia de bază a companiei - încălţăminte clasică din piele naturală pentru dame, bărbaţi şi copii. Anual fabrica prezintă spre atenţia cumpărătorilor două colecţii de încălţăminte: primăvară-vară şi toamnă-iarnă. Încălţămintea este produsă în Moldova din cea mai bună materie primă, selectată cu atenţie în totă lumea, de la Italia până la Brazilia.

Pantofii de marcă „Zorile” îi puteţi găsi în cadrul sub-brandurilor B.motion şi E.motion - linia de încălţăminte casual pentru bărbaţi şi dame, Impresso - linia clasică de pantofi pentru dame şi bărbaţi şi Picci - îcălţăminte de fiecare zi pentru copii. În magazinele Zorile se vinde și încălțămintea brandurilor Rieker din Germania și Fly Flot din Italia.

Fabrica a fost fondată în 1945. În 2008, statul a vândut cota lui de 60,3% de acțiuni ale fabricii fondului american de investiții Done Investment Limited. În 2009, brandul Zorile a fost supus unui restyling pentru a-i demonstra dinamica. Pentru logotip s-a renunțat la literele rotunjite în favoarea celor mai ascuțite. Drept culori de bază au fost alese clasicele alb și negru, completate de culoarea roșie.

  • www.zorile.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 807 807, 022 837 448
  • Calea Ieșilor 8, MD-2069, or. Chişinău