Student Adventure

Student Adventure

Get your american dream!

Student Adventure este una din cele mai bune companii în domeniul Work&Travel. În calitate de lideri, am ajutat câteva mii de tineri să trăiască din plin cea mai tare experienţă din studenţie, care le-a schimbat viaţa total.

Din 2004, de când am deschis primul birou Student Adventure în Moldova, am pornit de la o viziune: aceea de a revoluționa viața tinerilor și de a le oferi acestora experiențe, ce le vor schimba viața.

Astfel, Student Adventure își propune să inspire, să încurajeze și să impulsioneze tinerii să încerce experiențe de viață noi, inedite, prin participarea la programe educative și de muncă în străinatate.

Student Adventure - cea mai mare companie care prestează servicii de Work&Travel, cu birouri în 5 țări: Polonia, România, R. Moldova, Ucraina și USA.

Sunt câteva mii de tineri pe care i-am ajutat până acum să traiască "perioada în care te maturizezi la cap o data și bine", daca e să cităm :)) Este o cifra care ne-a propulsat în topul celor mai mari companii de acest gen din Europa.

Prin programele de schimb cultural (Work&Travel, Internship, Career Training, Au pair, H2B) Student Adventure urmărește să contribuie la deschiderea tinerilor către alte culturi și societăți și să le ofere, pe lângă oportunitățile de călătorie, acces la experiență profesională relevantă în dezvoltarea unei cariere.

Concomitent, prin intermediul diferitor parteneriate și promoții, Student Adventure susține nonconformismul, varietatea, aspirația spre diverse forme de libertate, mobilitatea, asumarea viziunilor despre viitor, căutarea experiențelor inedite, dezvoltarea personală prin cunoaștere, comunicarea, excelența serviciilor, contribuția la creșterea individuală a clienților și partenerilor săi.

Alătură-te și tu grupului nostru Student Adventure.