Rumeon

Rumeon

Cele mai bune tradiţii ale concernelor auto Volkswagen şi Audi în domeniul vânzărilor şi deservirii: calitatea superioară, un pachet mare de servicii şi o abordare atentă a clientului. Distribuitor exclusiv Volkswagen și Audi in Moldova - compania Rumeon.

Actualmente, Rumeon SRL reprezintă un complex auto important, care include salonul auto, staţia de deservire tehnică, magazinul de piese auto şi accesorii originale, precum şi secţia documentelor tehnice.

Spectru serviciilor propuse permanent se lărgeşte şi devine tot mai diversificat. Managerii de înaltă calificare vor ajuta să alegeţi o completare optimă sau să alegeţi automobilul care se află la depozit în Chişinău sau Germania. Pe lângă aceasta, ei vă vor propune cele mai avantajoase metode de finanţare a automobilului visului dumneavoastră.

Toate automobilele Volkswagen şi Audi, care se livrează pe piaţa Republicii Moldova au fost certificate şi pe deplin sunt adaptate la drumurile rele.

Clienţilor sunt accesibile mai mult de 3000 de denumiri de piese şi accesorii originale, care se află la depozit. La necesitate, managerii magazinului pieselor auto vor pregăti comanda pentru orice piesă sau accesoriu din cele propuse de concernul Volkswagen AG şi Audi AG, timp de 7 zile.

Clienţilor noştri li se oferă o maşină de evacuare, servicii mobile şi un automobil de schimb în timpul lucrărilor de reparaţie.