PUPA

PUPA

PUPA make-up. Top Make-up.

Cosmetica de marca PUPA este larg cunoscută pe piața mondială, începând cu mijlocul anilor '70. La începutul anilor '80, PUPA a cucerit inimile femeilor noastre pentru totdeauna.

Lumea e în continuă schimbare și, la moment, MICYS, producătorul cosmeticii PUPA, propune un asortiment vast de seturi-cadou, cosmetică de baie executate extraordinar, soluții de îngrijire a pielii și, desigur, cosmetică decorativă foarte variată pentru orice gust.

Colecția cosmeticii decorative produsă de firma italiană PUPA este prezentată de o vastă gamă de produse de calitate înaltă. Cele mai cunoscute produse de la PUPA, cum ar fi fardul pulbere, luciul de buze și rujurile holografice nu necesită publicitate, iar seturile creează o atmosferă de sărbătoare și îi dau posibilitate fiecărei femei să se simtă ca Alice în Țara Minunilor.

PUPA vă propune cosmetică rafinată cu un design elegant și practic, în diverse nuanțe și la prețuri accesibile, ce va satisface necesitățile zilnice ale unei femei iscusite în acest sens. Cosmetica decorativă PUPA corespunde tuturor cerințelor necesare:
- Rezistență: această cosmetică perfectă nu se scurge, nu se estompează, rămâne neschimbată pe tot parcursul zilei.
- Finețe: cosmetica e ușoară, plăcută și aproape nesimțită pe piele.
- Iradiere: microparticulele biocompatibile ce iradiază oferă pielii strălucire, ascunzând neajunsurile sub o fundație mată și moale.

Magazinele de produse cosmetice PUPA sunt amplasate în toate centrele comerciale ale capitalei, iar grija discretă, competența, amabilitatea şi bunăvoinţa consultanților vă lasă o impresie extraordinară de la cumparături.