Oriflame

Oriflame

Natural Swedish Cosmetics!

Fondată în 1967 de doi fraţi şi prietenul lor, Oriflame este, în prezent, o companie internaţională de produse cosmetice, care foloseşte metoda vânzării directe în peste 60 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Oriflame oferă oportunităţi deosebite de afaceri celor care doresc să câştige bani încă din prima zi a activităţii lor şi care ştiu să muncească în echipă, pentru a-şi îndeplini ambiţiile şi visurile personale, cu ajutorul conceptului special de afacere - Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™.

Respectul pentru oameni şi natură stă la baza principiilor de funcţionare ale companiei şi se reflectă în politicile sale sociale şi de mediu. Oriflame sponsorizează multe activităţi sociale în numeroase ţări şi este co-fondator al Fundaţiei World Childhood Foundation.