Nr 1 Supermarket

Nr 1 Supermarket

Reţeaua de supermarkete Nr 1 este considerat, în prezent, unul din cele mai populare în oraş. Rețeaua aparține companiei 47th Paralell și a fost fondată în 2000.

Magazinul Nr 1 este dotat cu un echipament modern de comercializare din Italia şi propune vizitatorilor în afară de produsele alimentare, un larg spectru de produse industriale, cât şi produce chimice de uz casnic. Asortimentul produselor cuprinde mai mult de 12 mii de denumiri. Supermarketul este dotat cu o secţie culinară, unde în baza reţetelor de firmă ale magazinului aveţi posibilitatea de a alege bucate reieşind din gusturile Dvs.

Magazinul Nr 1 propune produse de import cât şi autohtone. Partenerii de afaceri ai Magazinului Nr 1 sunt producătorii din Germania, Olanda, Franţa, Italia, Rusia, România şi China. Astfel de relaţii economice multilaterale permit magazinului de a promova o politică democratică de comercializare, de a lucra cu toate păturile sociale.

La avantajele magazinului Nr 1 trebuie de menţionat personalul înalt calificat, precum şi atitudinea precaută către clienţi. Pentru confortul cumpărătorilor este prevăzută parcare gratuită.

Magazinul Nr 1 regulat petrece acţiuni de publicitate, care includ reduceri şi cadouri de sărbători, loterii şi degustarea produselor diferitor producători.

Vizitaţi magazinul nostru şi veţi deveni clientul nostru permanent!