MyO2

Myo2

Îmbogățește-ți viața cu oxigen!

Apa îmbogățită cu oxigen MyO2 este produsă conform tehnologiei canadiene la utilaje patentate de compania-inventator. Tehnologia nu prevede gazificarea apei folosind oxigenul, ci subînțelege dizolvarea lui în apă la nivel ionic. Doar astfel, oxigenul devine un element asimilat de organismul uman și-i aduce folos.

Apa îmbogățită cu oxigen a fost inventată spre folosirea de către Forțele Armate de Destinație Specială a Canadei, precum și consumatorii supuși efortului fizic intens, ce se aflau în condiții extreme, sportivi, pompieri și bolnavi cu un sistem imunitar slab.

Tehnologia saturării apei cu oxigen activ până la 40mg/litru (la normativul de 4-6mg/litru) a fost patentată în Canada în anul 1993. Concomitent apa îmbogățită cu oxigen a apărut pe tejghelele magazinelor din SUA. Peste câțiva ani ea a apărut în Japonia și Emiratele Arabe. La începutul secolului, apa îmbogățită cu oxygen și-a găsit cosumatorii săi în țările Europei, iar în 2006 în Rusia. În Europa, apa îmbogățită cu oxigen este folosită zilnic de către oamenii de afaceri, ce tind să-și mențină sănătatea și tinerețea fără intervenții medicale și medicamente dăunătoare.

Pretutindeni se folosește o tehnologie unică de saturare a apei cu oxigen activ, dar materia primă (apa) se utilizează din rezervoarele locale. Particularitatea esențială a producerii MyO2 constă în menținerea microflorei aborigene, a sărurilor naturale și a gustului rafinat și moale, ceea ce o evidențiază pe fonul altor produse similare, existente pe piață. Apa trece cinci cicluri de filtrare,inclusiv și tratarea cu argint, ceea ce-i conferă un termen de păstrare îndelungat. După tehnologia ”BIO-FROST”, MyO2 se tratează la rece, primind o energie internă adăugătoare. Cristalele ei de gheață au o formă regulată și creează senzația iluminării cu razele răsăritului de soare. În faza următoare de producere, la utilaje speciale, distanța dintre moleculele de apă se mărește și în spațiul obținut se plasează oxigenul în starea lui naturală, păstrându-se integritatea moleculară atât a oxigenului, cât și a apei. Schema dată permite prepararea bucatelor pe baza apei MyO2. La fierbere, doar 2% de oxigen se pierde, cantitatea rămasă ajungând la fiecare celulă a organismului, activând toate procesele interne și generând puterea vitală. Oxigenul activ preîntâmpină oboseala, energizează, mărește rezistența aerobă și anaerobă.