Makler

Makler

Mereu împreună!

Compania Makler este prezentă pe piaţa publicitară şi a serviciilor informaţionale din 1991. În aceşti ani, Makler s-a afirmat ca partener de încredere în domeniul furnizării serviciilor de publicitate. Din 1991, au fost tipărite peste 2000 de ediții, în fiecare din ele au fost publicate până la 20 000 de anunţuri. Astăzi, publicaţia apare în 6 oraşe ale Republicii Moldova, Transnistria şi Ukraina – Chişinău, Bălţi, Odesa, Nikolaev, Tiraspol, Râbniţa.

Ziarul Makler – este lider recunoscut pe piaţa publicaţiilor de publicitate (textuală şi modulară). Colaboratorii companiei lucrează permanent la menţinerea calităţii publicaţiei noastre, tind la comoditatea maximă pentru cititorii şi clienţii noştri, sunt gata întotdeauna să ia în consideraţie toate sugestiile privind modalităţile de prezentare a informaţiei în ziar şi sunt receptivi la doleanţele clienţilor noştri.

În Chişinău tirajul ziarului constituie în jur de 40 mii exemplare, în Bălţi – 11 mii, în Tiraspol şi Râbniţa – 12 mii, în Odesa – 10 mii, iar în Nikolaev – 8 mii exemplare.

Astăzi, Internetul este una dintre cele mai populare zone de plasare a publicităţii, cu o dezvoltare dinamică şi atractivă. De aceea, compania noastră acordă o mare atenţie dezvoltării site-ului www.makler.md, propune clienţilor modalităţi alternative de plasare a anunţurilor atât în ziar, cât şi pe site.

Datorită modului de abordare individual şi variantelor convenabile de colaborare oferite clienţilor noştri, numărul lor creşte în permanenţă.