Lapmol

Casuta mea Lapmol

Sănătate în fiecare zi!

Compania „Lapmol” S.R.L. a fost fondată în 1997. Lansată pe piaţa Republicii Moldova, compania şi-a propus drept scop principal ridicarea nivelului de consum al producţiei, prezentînd producţie de înaltă calitate şi de un vast asortiment, fapt care permite asigurarea consumatorilor cu produse calitative la preţ avantajos.

Însăşi denumirea companiei vorbeşte de la sine „Lapmol” – produs moldovenesc pentru toţi locuitorii Moldovei! Acesta constituie materie primă naturală de calitate, din care se fabrică produse alimentare calitative la preţ avantajos.

Combinatul de fabricare a produselor lactate este situat în or. Călăraşi, combinatul de fabricare a untului – în or. Lipcani.

Marca comercială „Big Lapic” a fost înregistrată în 2001. Iniţial asortimentul de brînzici nu era mare – doar 4 tipuri, dar în prezent Compania „Lapmol” produce 15 tipuri de brînzici glazurate „Big Lapic”, care diferă în dependenţă de umplutura şi ciocolata conţinută.

În 2002 întreprinderea şi-a extins aria de activitate şi a început să fabrice produse lacto-acide: chefir, lapte, smântână, brânză-pasta. A fost lansată noua linie de produse cu marca comercială „Căsuţa Mea”. Produsele „Căsuţa Mea” sunt puse în vânzare în ambalaj de polietilenă şi păhărele de plastic.

În afară de fabricarea produselor lactate, Compania „Lapmol” este importatorul oficial al mai multor branduri internaţionale de renume, printre acestea numărându-se şi produsele Danone. Produsele Danone sunt importate de către "Lapmol" SRL din România, Ucraina, Bulgaria, Polonia. Suntem parteneri oficiali ai companiei Danone de mai bine de 10 ani. Parteneriatul cu Danone România a început în anul 2000. Lapmol SRL importă cea mai mare parte a sortimentului de iaurturi Danone, având în portofoliu branduri ca: Activia, Actimel, Danonino, Nutriday Delicious, Casa Bună. Toate produsele sus menţionate le puteţi găsi în supermaket-urile şi magazinele de specialitate din întreaga Republică, produsele fiind comercializate în mai mult de 1700 puncte de vânzare.