IMC Market

IMC Market

Ceva bun în fiecare zi!

Compania IMC market şi-a început activitatea în anul 2005, fiind prima companie moldovenească din domeniul comerţului en details cu produse alimentare, care în 2011 a implementat Sistemul Managementului Calităţii, bazată pe standardele ISO 9001:2008 şi managementul Securităţii Alimentare ISO 22000:2005.

În magazinele noastre veţi găsi un sortiment optim de mărfuri, calitate înaltă a produselor, deservire receptivă şi abordare personală pentru fiecare client. Graţie accesibilităţii şi unui regim de lucru comod, în magazinele noastre fac cumpărături peste 10 000 de oameni, zilnic. Magazinele sunt dotate cu cele mai noi echipamente tehnice după toate normele impuse de lege.

Magazinele noastre de cartier tind să devină mici familii care să va cunoască pe nume şi să vă ghiceasca dorinţele din jumătate de cuvânt. Pentru a vă mulţumi că sunteţi cu noi am şi instituit un sistem de loialitate - Bonus Card, considerat actualmente cel mai avantajos pe piaţa retail.

În plus, zilnic puteţi găsi în magazinele noastre oferte speciale la produse alimentare şi mărfuri industriale. Promoţiile sunt instituite în interesul cumpărătorilor finali, fapt confirmat în repetate rânduri şi de către experţi internaţionali. Aşa programe ca Preţ Shock şi Adaugă Bonusuri sunt argumente convingătoare în acest sens.

  • www.imc.md
  • 022 835 254, 022 835 244
  • str. Ion Creanga, 78, MD-2064, or. Chișinău