Grawe Carat Asigurări

Grawe Carat Asigurari

Asigurarea de partea ta!

Grawe Carat Asigurări este o companie de asigurare a cărui acţionar principal este societatea austriacă Grazer Wechselseitige Versicherung AG.

Cu experienţa de peste 180 de ani în domeniul asigurărilor, grupul austriac GRAWE a intrat pe piaţa de asigurări a Republicii Moldova în aprilie 2004, prin înfiinţarea companiei "Grawe Asigurare de Viaţă" SA. La început activitatea noii companii a fost dedicată integral domeniului asigurărilor de viaţă, domeniu în care GRAWE are cea mai mare competenţă. În anul 2006, rezultatele financiare bune şi perspectivele promiţătoare au servit ca forţă motrice pentru grupul GRAWE în luarea deciziei de achiziţionare a companiei „Donaris Asigurare de Viaţă”, preluând întreg portofoliul de clienţi.

Achiziţiile în zona imobiliară reprezintă o parte importantă a investiţiilor la nivelul întregului grup Grawe. Aceasta s-a concretizat în necesitatea investiţiei într-un nou sediu în anul 2006 prin achiziţionarea unei clădiri situate în plin centrul Chişinăului, imobilul fiind încadrat în categoria monumentelor arhitectonice ale oraşului. Lucrările de renovare au fost făcute la cele mai înalte standarde internaţionale, cu o valoare a investiţiei de 1,9 milioane Euro.

Ne asigurăm clienţii că prin progres şi calitatea serviciilor şi investiţiilor vom demonstra că suntem un partener stabil şi de încredere.

Servicii:
- Asigurare mixtă de viaţă cu capitalizare;
- Asigurarea medicală facultativă;
- Asigurare de sănătate pentru călătorii în străinătate;
- Asigurarea de accident;
- Asigurare de bunuri;
- Asigurarea lucrărilor de construcţie şi montaj;
- Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (pe teritoriul Republicii Moldova);
- Asigurare auto facultativa CASCO;
- Asigurarea mărfurilor transportate CARGO;
- Asigurare de răspundere a transportatorului (CMR);
- Asigurare de răspundere civilă generală.