Carmez

Carmez

Un nume în care poți avea încredere!

La începutul secolului XX, în anul 1904 a fost fondat abatorul orăşănesc din Chişinău.

Tradiţie şi calitate - două noţiuni care exprimă principiile de bază ale activităţii din trecut şi care ne definesc şi în prezent. Având o experienţă de un secol, pentru noi, cumpărătorul este scopul şi sensul activităţii şi suntem obligaţi să satisfacem gusturile şi cerinţele acestuia.

Bucurându-se de un prestigiu remarcabil, SA „CARMEZ” semnifică o pagină importantă, aflându-se la originea industriei cărnii din Moldova, contribuind la ridicarea artei de consum. A ştiut să înfrunte destoinic timpul schimbărilor şi plăcut a cules fidelitatea consumatorilor, care apreciază bunul gust şi înalta calitate a produselor.

Pentru a corespunde cerinţelor şi preferinţelor pieţii, SA „CARMEZ” a adaptat reţetele tradiţionale moldoveneşti la tehnologiile moderne, oferind o gamă sortimentală din carne de porc şi vită, specialităţi din carne de pasare, conserve şi semipreparate ce se înscriu în topul preferinţelor consumatorilor cu un gust rafinat și grijă pentru sănătatea acestora.

Continua perfecţiune întru satisfacerea maximă a consumatorului, ne impulsionează la proiectarea şi lansarea de noi produse. Lucru realizat prin cercetări minuţioase, prin comunicarea cu clienţii şi prin dorinţa de a păstra poziţia de lider pe piaţa producătorilor de mezeluri.

Suntem conştienţi de faptul că satisfacerea clienţilor este generată, în primul rând, de calitatea produselor noastre. Din această perspectivă, respectăm normele de calitate asumate şi acţionăm în permanenţă pentru a fi mereu la nivelul aşteptărilor consumatorilor.

Mezelurile CARMEZ sunt fabricate după cele mai bune reţete, astfel încât calitatea este garantată.
Răsfaţă-ți gusturile cu cele mai bune mezeluri!