Air Moldova

Air Moldova

Born to fly!

Transportatorul naţional, compania aeriană de stat "Air Moldova" este lider pe piaţa autohtonă a transporturilor aeriene. "Air Moldova" este unul din cele mai recunoscute brand-uri moldoveneşti, fiind fondată prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993.

"Air Moldova" ocupă poziţia de lider în domeniul comerţului electronic de bilete. Astfel, în mai 2006 compania, printre primele din statele CSI, a implementat biletul electronic, iar din iunie 2007 a fost implementată vânzarea biletelor online.

Pentru comoditatea pasagerilor, "Air Moldova" implementează cu succes transportările intermodale, care implică călătoria aeriană şi cea pe cale terestră. În 2008 compania a lansat programul “Air&Rail” pe destinaţia Chişinău-Frankfurt, care ulterior a fost extins pe destinaţiile Chişinău-Moscova şi Chişinău-Londra.

"Air Moldova" va continua activităţile de modernizare a flotei, de extindere a gamei de servicii şi de îmbunătăţire a calităţii serviciilor prestate. O altă prioritate în activitatea companiei şi în continuare va constitiui asigurarea siguranţei zborurilor, în conformitate cu cerinţele europene în domeniu.

În scopul majorării fluxului de pasageri, compania continua să întreprindă acţiuni de atragere a unei categorii noi de pasageri, care anterior nu existau pe piaţa transporturilor aeriene din Moldova - şi anume cei de tranzit.

  • www.airmoldova.md
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 525 502
  • bd. Dacia, 80/2, Aeroport, MD-2026, or. Chișinău