FinComBank - Ipotecă locativă 20 ani

Miercuri, 24 Aprilie 2013 09:46

alt

Visaţi la propriul apartament? Construiţi propria casă, dar nu vă ajung mijloace pentru a o finisa? Programul de la FinComBank „Ipoteca locativă 20 ani” vă poate ajuta să hotărâţi aceste probleme.

Programul „Ipoteca locativă 20 ani” vă oferă posibilitatea de a procura un imobil, un teren pentru construirea casei, procurarea unei cote-părţi într-un complex locativ, și altele. În funcție de obiective, ipoteca se oferă de la 120 luni până la 240 luni.

Cu ocazia aniversării a 20 ani, FinComBank oferă o reducere de 20% de la rata de bază. În aşa fel, rata procentuală va constitui 12% anual, cu stabilirea graficului de rambursare a creditului. Comisionul pentru examinarea cererii de credit constituie 100 lei, iar dacă sunteţi conectaţi la sistemul de deservire bancară FinComPay – 50 lei.

Vârsta mai mare de 22 ani, la momentul scadenţei creditului încă nu veţi atinge vârsta de pensionare și aveți venituri permanente - sunt doar câteva criterii de bază care indică că sunteți eligibil pentru aplicare.

La semnarea contractului de credit prin intermediul acestui program, se oferă conectarea gratis la sistemul de deservire bancară Fincompay.

Pentru informaţii suplimentare adresați-vă la orice filială sau agenţie a băncii sau accesați www.fincombank.md.Etichete: