Reclame.md este de vanzare. Pentru detalii apelati 022865565 sau info@reclame.md

Universal McCann

Universal McCann

Ce oferă o agenţie media? Cumpărare, planificare, dezvoltare de conţinut, “Yes &” mult mai mult. Noi nu restrângem capacităţile noastre, suntem mereu curioşi şi tratăm fiecare provocare cu creativitate şi soluţii de afaceri. Noi mergem dincolo de aşteptări, tradiţii, modul în care lucrurile au fost întotdeauna făcute. UM construieşte agenţia de comunicare a viitorului.

Ca parte a Interpublic Group of Companies (IPG), unul din primele trei Grupuri de companii din lume, UM are capacitatea de a intercepta o gamă largă de servicii, resurse şi organizaţii. Noi avem peste 150 de birouri în 130 de ţari, şi 3600 de angajaţi cu minţi creative, având sediul central în afara New York City.

în timp ce vă putem cânta acelaşi cântec şi dans despre "spectru complet de servicii" (știm că ceilalţi o fac), noi vom vorbi mai degrabă despre cât de diferiţi suntem. Ne concentrăm asupra rezolvării problemelor voastre de afaceri, dezvoltăm idei creative, în colaborare cu proprietarii de media şi furnizăm rezultate surprinzătoare, rezultate măsurabile ROI. Atitudinea noastră “Yes &” dă răspuns brief-ului vostru şi merge peste, pentru a vă oferi ceva mai mult decât vă așteptaţi.

Servicii:
- Modelarea analitică şi econometrică
- Arhetipuri
- Planificare comunicării
- Măsurări şi optimizări
- Media buying
- Relaţii bune cu proprietarii de mass-media
- Planificare media
- Cercetarea necesităţilor consumatorilor
- Servicii specializate
- Tehnologii.