TARGET

TARGET

A 360° approach in marketing and communication

Fondat în anul 2005, Target Group Worldwide și-a început activitatea cu 3 angajați și 2 computere. Fiind constant alimentată de entuziasmul si pasiunea pentru publicitate a fondatorului și de o echipă motivată, compania nu a a avut de ales decât să devină curând unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală.

În prezent, Target Group Worldwide activează sub licența JWT în domeniul creației și MAXUS GLOBAL în domeniul media, deținând un portofoliu de mai mult de 20 clienți locali și internaționali.

Agenție full-service, Target Group Worldwide oferă servicii de planificare media, soluții creative, tipar, PR, social media, branding, direct marketing și organizare evenimente.

Ca echipă tânără și idealistă, generăm idei vii și investim dedicație profesională pentru a vă ajuta să creați și să mențineți relații de lungă durată cu clienții voștri.

Ca avocați ai publicității de calitate, încercăm să educăm și să promovăm soluții de marketing etice si estetice.

Creat pentru a vă aduce mai aproape de valorile si esența Target Group Worldwide, spațiul nostru virtual vă va permite să judecați succesul eforturilor noastre. Vă invităm să ne contactați oricând și să savurați aventura Target la fel de mult cât savurăm noi tot ceea ce facem.

Ai voștri creativi, Echipa TARGET

  • www.targetgroupww.com
  • This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • 022 286 902
  • str. Tadeus Malinovski, 16, MD-2019, mun. Chișinău