Good Creative

Good Creative

HOME SWEET HOME


Suntem o agenţie de publicitate fondată în 2007, plină de entuziasm şi dedicaţie pentru lucrurile bune. Ne place să construim puntea dintre Clientul nostru şi Consumatorul pentru care au fost create produsele şi serviciile. Oferim pe bună dreptate şansa pentru fiecare client să aleagă din idei bune şi originale, inspirate din lumea în care trăim şi minunile care ne înconjoară. Suntem o echipă motivată de succesul pe care îl obţinem. Mergem cel mai des pe mecanisme clasice, inventate din timp de mari guru ai publicităţii, ATL și BTL, nu riscăm să îmbătrânim cu ele în braţe şi, de aceea, punem în aplicare şi modele neconvenţionale de publicitate.

SERVICII


Atenţie:
Cercetarea: Oferim servicii de Cercetare de piaţă în mod clasic şi fără să ne abatem de la rigorile sociologice: cantitativ şi calitativ; lucrăm cu specialişti care ştiu meserie şi sunt în stare să facă un profil complet al consumatorului. „No chance to escape :D”

Pe locuri:
Creaţia şi Designul sunt părţi componente ale oricărei campanii. Dezvoltăm concepte de bază pentru fiecare client la modul cel mai serios, cum spun americanii: “the big idea”.

Fiţi gata:
Campaniile de publicitate sunt dezvoltate de o echipă mixtă și creativă.

Start:
Media-Planning. Elaborăm planul pentru media, plasăm mesajele clienţilor, fie că e vorba de radio, TV, sau print, avem soluţii eficiente pentru toate aceste categorii. Pandor este deţinătoarea unei reţele de plasări outdoor. Foto-Audio-Video. Elaborăm conceptele, scenariile, ideile de print, exact după modelul full-service agency. Pentru foto utilizăm propriile scule, all-inclusive, producţia video este garantată de colaborarea cu studiourile particulare. Print/Outdoor, Tipar pentru materiale publicitare, indiferent de materialul utilizat pentru imprimări, indiferent de mărime, „Impossible is Nothing” cum spun cei de la Adidas. Plasări în toata Moldova, în reţeaua de panouri stradale.