Reclame.md este de vanzare. Pentru detalii apelati 022865565 sau info@reclame.md

Cromatix Creative Image Lab

Cromatix Creative Image Lab

CINE suntem?
CROMATIX Creative Image Lab reprezintă o echipă de tineri profesioniști dornici să-și împărtășească experiența celor care realizează ce înseamnă o comunicare eficientă. Comunicarea este ceea ce ne preocupă și suntem gata să vă ajutăm să însușiți regulile unei comunicări eficiente, care să vă ducă la un succes garantat.

CE facem?
Dăm culoarea ideilor originale! Exact, pentru că sub aripa CROMATIX s-au adunat minți lucide care nu doar nasc idei inedite, dar și neapărat găsesc calea de a le realiza în viață. Indiferent de provocare, fie că e vorba de organizarea unui eveniment ori design-ul unui nou logo, le vom face cu entuziasm și dăruire de sine, astfel încât produsul final să fie unul perfect și original, căci imaginea Dvs contează pentru noi!

DE CE aveți nevoi de noi?
Deoarece întotdeauna este loc pentru ceva mai bun. Și imaginea companiei DVS. nu este o excepție :) Fie că sunteți un novice în domeniu sau deja ați obținut recunoașterea publicului, noi vă putem ajuta să găsiți soluții optime de comunicare, care vă vor ajuta să vă «îngrijiți» reputația în mod corect, pentru a fi printre primii în afacerea DVS.

Thinking colorful!

Descarcă prezentarea Cromatix Creative Image Lab 1.03MB (pdf)