Reclame.md este de vanzare. Pentru detalii apelati 022865565 sau info@reclame.md

Artprint

Artprint

Acum 7 ani, făceam publicitate cu un singur gând: să creștem mari, noi și clienții noștri. Astăzi, serviciile noastre au un rezultat foarte bun în ceea ce privește Publicitatea.

Agentia de publicitate “ARTPRINT-P”, vă oferă o soluție unică, atât pentru promovarea imaginii companiei voatre, cât și pentru promovarea produselor și serviciilor furnizate pe piața Republicii Moldova. Agenția noastră se ocupă cu amplasarea publicității stradale pe console, pe cele mai principale străzi. Publicitatea pe console poate fi utilizată atât pentru publicitatea de imagine, cât și pentru informarea populației despre promoții și oferte speciale. Mesajul vostru publicitar pe console, se evidențiază, și, prin urmare, atrage o atenție sporită, îmbunătățește competitivitatea organizației, atrage noi clienți și parteneri, accelerează vânzările și crește volumul acestora.

Flexibili și atenți referitor la brandul clientului, am adus mereu în portofoliu noi clienți și proiecte, pentru că am depus muncă, inspirație, originalitate și răbdare, fiindcă imaginea noastră se reflectă în succesul lor.