Reclame.md este de vanzare. Pentru detalii apelati 022865565 sau info@reclame.md

Concurs de la Căsuța Mea: Festivalul văcuțelor în Chișinău

Joi, 08 Mai 2014 06:40

Tot vorbiți cu pasiune despre văcuțele violete de pe colinele europene? Iată că, în curând, și prin Chișinău vom putea admira văcuțe colorate la propriu.

Organizatorii s-au inspirat de la sculptorului Beat Seeberger-Quin, care a organizat „Parada vacilor” pentru prima oară în Zurich în anul 1998, și au dat start unui concurs special.

Când şi unde?
Pe 1 iunie 2014, lângă Arcul de Triumf din Chişinău vor fi pictate 10 machete de vaci în mărime naturală. Sculpturile se vor afla lângă Arc pe parcusul lunii iunie. Ulterior, machetele vor fi amplasate în diferite sectoare ale capitalei.

Cum puteți participa?
Brandul Căsuța Mea a anunțat un concurs de selectare a 10 proiecte pentru 10 echipe, ce redau stilul satului moldovenesc, al caselor cu elemente folclorice, cu ornamente naţionale, elemente de decor tradiţional, flori, împletituri din lozie, veselă din lut, etc.

Ideile pot fi expediate până pe 25 mai la e-mailul This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Fiecare echipă câştigătoare va primi vopsele şi ustensile pentru a picta văcuţele.

Fotografii pentru inspirație:

vaca

vaca

vaca

vacaMai gustă o doză de inspirație:

Etichete: