Ți-au fost lezate drepturile consumatorului? Spune-o pe #KESAFAK

Miercuri, 22 Aprilie 2015 16:46

alt

„Ce faci când ești nedreptățit de o companie? Taci și înghiți, sau lupți până la capăt?”. Câțiva tineri au venit cu o soluție la această întrebare prin intermediul campaniei online plină de satiră #KESAFAK. Campania a fost lansată pe 22 aprilie și va dura timp de 30 de zile.

Tinerii au pornit de la faptul că fiecare dintre noi se confruntă deseori cu situații neplăcute atunci când mergem la un magazin, restaurant sau apelăm la serviciile unei companii. Drept dovadă a fost lansată o inițiativă de sensibilizare a opiniei publice ce subliniază problemele cu care se confruntă consumatorul moldovean. Inițiativa #KESAFAK a lansat o serie de video-uri care evidențiază un șir de probleme cu care ne ciocnim destul de des.

Grupul de inițiativă vine cu următorul mesaj: „De câte ori ai mers la magazin și comercianții nu respectă normele de igienă, pun mâinile pe produse fără a utiliza mănuși? La cafenele ești tratat cu indiferență, chelnerii se mișcă încet. Te-ai confruntat cu o situație similară? Împreună vom spune lucrurilor pe nume.”

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo

You need Flash Player 9 or later installed to play this streamingvideo

Tinerii ne îndeamnă să privim spoturile pe YouTube, să postăm vidouri cu mesajul propriu pe Instagram cu hashtag-ul #kesăfak, pe Facebook și să vizităm Website-ul.