Balul Monștrilor la Shopping MallDova

Luni, 22 Octombrie 2012 10:28


Toţi amatorii filmelor de groază, dar şi iubitorii de aventuri sunt invitaţi la Shopping MallDova, în perioada 22-31 octombrie, pentru a sărbători cea mai îndrăgită sărbătoare a toamnei – Halloween-ul.

Începând cu data de 25 octombrie, de la 17:00 până la 19:00, copii sunt invitaţi la sesiuni de master class. Aici ei vor putea să-şi pună în aplicaţie toată imaginaţia şi creativitatea pe care o posedă.

Din data de 22 octombrie, vă puteţi alege deja ţinuta pentru sărbătoare. La parterul mallului va fi organizat un târg cu vânzare, unde vor putea fi găsite cele mai diverse personaje. Costumele speciale vor transforma micuţii în vrăjitori simpatice sau în fantome pline de energie şi personalitate! Celor mai mici le-am mai pregătit o grămadă de jocuri, pensule şi creioane colorate, vopsele pentru face painting, dovleci şi alte obiecte specifice acestei sărbători.

Cele mai înfiorătoare personaje se vor plimba prin mall începând cu 26 octombrie, însă toţi vizitatorii vor fi păziţi de vrajă de către duhurile bune, de la care vor primi şi dulciuri.

Cea mai mare petrecere din Chişinau va fi dată la Shopping MallDova, unde toţi sunt aşteptaţi la Balul Monştrilor. Începând cu orele 19:00, mall-ul va fi bântuit de creaturi înspăimântătoare. Iar cele mai reuşite personaje vor fi desemnate Regele şi Regina sărbătorii. Tematica va fi continuată de formația Gîndul Mîţei, începând cu ora 20:30.

Nu rata cea mai spectaculoasă sărbătoare de Halloween şi fii alături de Shopping MallDova în perioada 22-31 octombrie!

Vezi outdoor și video.