StilConstruct

StilConstruct

Construim în stil nou!

Compania StilConstruct a fost fondată în anul 2004, activează cu succes, pe piaţa construcţiilor din Republica Moldova. În acest scurt timp, compania s-a poziţionat la un nivel înalt, dând dovadă de profesionalism, calitate înaltă a construcţiilor, preţuri avantajoase şi finasarea construcţiilor la termenii stabiliţi.

Suntem o companie în permanentă ascensiune, care pe parcursul anilor a câştigat încrederea multor clienţi graţie calităţii lucrărilor prestate.

Pentru StilConstruct, calitatea este cartea de vizită, punctul de reper în toate începuturile. În cadrul companiei sunt angajaţi specialişti de înaltă calificare cu experienţă în domeniu. Calitatea este fundamentul, pe baza căruia ne-am creat un nume şi am obţinut respectul partenerilor şi al clienţelor întreprinderii noastre.

Compania dispune de propria bază de echipamente şi utilaje moderne. Resursele proprii ne permit să realizăm cu succes cele mai complexe lucrări, începând de la lucrări de terasament până la lucrările de finisare termo.

Afacerea întreprinderii a demarat cu construcţia unui bloc locativ în comuna Stăuceni, cu 386 de apartamente finisate la cheie. Anume varianta finisată este o trăsătură caracteristică a companiei Stilconstruct. În prezent, suntem unica companie care construieşte apartamente la cheie, oferind clienţilor o alegere perfectă pentru un trai decent şi confortabil.

În ceea ce priveşte vânzarea apartamentelor politica noastră este aceea de a menţine un preţ avantajos, de a permite consumatorului alegerea materialelor de finisare în funcţie de preferinţe şi de a decide modul de plată împreună cu acesta (achitare flexibilă).

Dorim să facem clientul să se simtă ca într-o familie atunci când decide să cumpere un apartament şi vom avea grijă să îi ascultăm sugestiile, să-i îndeplinim dorinţele, să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi cei mai buni.

Construieşte-ţi viitorul cu StilConstruct!